Opět, pěkné čtení, díky. Můj děda žil s mrtvicí dvacet let. A měl těžkou. Měl silnou vůli a motivaci. Byl myslivec a touha vrátit se do lesa mu pomohla na nohy. Je to to, co člověk podle mého potřebuje, aby zvládal překážky, motivace a vůle. A kapku štěstí :-) Asi o tom budeš vědět víc než já... však o tom píšeš :-)
09.06.2023 14:21:59 | kozorožka
Díky za přečtení.. Mnozí čtenáři tohoto výtvoru možná nepřesně pochopili námět. Text je o starém politikovi z minulé éry, který je po smrti manželky sám a dožívá..Ale moc díky, že jsi navštívila tento nesmělý pokus.
09.06.2023 14:57:42 | Admirál
každý jednou zestárne
05.06.2023 09:05:46 | stormeater
Ano, je to o člověku, který už dožívá.. A jednou budeme na jeho místě..
05.06.2023 09:06:49 | Admirál