Tak jako malíř štětce má,
mé dílo světlo ovládá,
mé kresby světlo kreslí.
Tak jako barvy kol vše má,
má tvorba barvy postrádá,
má dílá v šedi tonou.
Tak jako barvy na plátno
chytá se světlo malátno,
chytá se do mých pastí.
Tak jako malíř maluji,
světlem dík Bohu čaruji,
světlem si do duše čmárám.