Anotace: ....
Když hlavou běží lítost z děje
na souši čluny plují dál
vždyť každá vlna k moři spěje
padá-li dáma, co dělá král.
Jak pole temné světlé střídá
v chaosu chaos jenom znal
po bílých bíle píše křída
na černých plaše maloval.
Metafory. Ráda jsem četla.
13.06.2023 18:53:51 | mkinka
Bez vůle a s alibismem, není král králem. Pro lid a královnu, jen slaboch je málem.
07.06.2023 17:07:43 | šerý
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?