Už není o čem mluvit
chtěl bych tě dnes rychle ztlumit
ovladač však zase nejde
doufám, že tě to přejde.
Marně dělám, že tě chápu
vyčítáš mi, že zas chrápu,
že sousedi od vedle
maj zcela nový bémwé.
Už mám hlavu jako střep
závidíš i chromým dřep
mám to vůbec zapotřebí
už jsem z toho unavený.