Ať se Ti daří ;-)
I na pražském mostě ...
Více nežli po..sté..čtyřicáté..osmé
(Konvalinka roste)
A rodilá "turistka" z Malé Strany
S plavými vlasy ...
Myšlenky vrací přes zábradlí
Labutím.
(Co dodám ... raději malé lištičky krmím.)
08.06.2023 15:46:56 | Fialový metal
Díky... :)
Některé Tvoje komentáře, například tento, by si zasloužily být publikovány zvlášť jako skvělý vtipný dílo.
09.06.2023 18:45:17 | Koala