Anotace: V 2019 se mému bratranci zdravotní stav zhoršil natolik, že se nemohl zúčastnit svatby svého syna v Gruzii,brzy potom umřel. Navíc v tuto dobu začal covid. Rok po svatbě se mu narodila vnučka Anička. Zavřely se hranice, jeho žena ji viděla až po roce.
Rodinné setkání
Deštivý je dneska den,
koho by to vyhnal ven.
My máme ale plány
i přes to hnusné počasí.
Uvidime rodinnu spolu,
hned se zase vyčasí.
Přijeli z velké dálky ,
až z překrásné Gruzie,
podívat se na babičku,
jak vlastně tu žije.
Konečné se sešli spolu
po takové době,
babi už snad nedoufala,
že to vůbec bude.
Děda se koukne z nebíčka
jak to Aničce krásně sluší,
že se setkala rodinka
bude mít opět klidnou duši.