Anotace: ... docela aktuální téma... proč to tak je?... Taky pro chlapy, aby věděli...
Je to k svobodě.
O bezpečí.
Jenže v tomhle jsem žena a možná nikdy si to neuvěřím.
Je to jako lést do jámy vlčí a čekat, který z nich se tě nepokusí zabít.
Když to čeho se bojím,
možná potřebuji.
Nikde tu nikdo bezprizorně není.
Nikdo tu nikde není.
Jsme tu jen samy, ženy na ulici.
S příliš krátkou sukní.
Mám mezi prsty klíče a v druhé ruce rychlou volbu.
Když potřebuju muže k obraně a muži jsou to čeho se bojím.
Prý presumpce viny neplatí pro všechny.
Tak proč nemůžu nosit večer podpatky?
Protože, co když...
S tím musím počítat.
Jo, líbí se mi to, má to tu životní syrovou realitu. Nosím plynovku, jezdím autem v noci, ze šantánu taxíkem nebo s kámoši. Jinak, mám velkého psa když jdu běhat. Na nic jsem už z výčtu obrany asi nezapomněla. Vlastně ano, krátký kurs sebeobrany od bráchy. Podpadky jehláče , mimochodem taky dobrá obrana v nouzovém stavu .)
12.06.2023 14:07:21 | alisaaurel
já taky jo
11.06.2023 21:54:26 | Philogyny
já taky jo
11.06.2023 21:54:25 | Philogyny