Objevitel temných zákoutí před oázou klidu
Zmatek čisté stránky bez linek a smyslů
Citoslovce uznání od příslušníků lidu?
Přední kapsa plná propisek proti přemítání o zlu
Promítání bez diváků neschytává kritiku
Libido na kousku citu - čeština a kouzla bez triků
K vyjádření slouží mu na tričku potisk
Čmáranice, šmouhy?! Kéž by zanechal svůj otisk..
Štítek nad kohoutkem oznamuje pitné plameny
Poplach sirén nastaven na tichý režim
Běžím po tekutém světě, padám do podzemních nebes
Pohodlné skály - proplouvám si mezi kameny
Jauvajs!
Co to bylo?!
Slovo
Život..