Jsem hafan a rád odpočívám.
Po obědě zdřímnu si,
pak zas dělat psí kusy.
Rád si hraju,
nezlobím,
pouštím hrůzu,
pán to ví. :)
Dobrý.
13.06.2023 14:23:03 | mkinka
Dekuju.
13.06.2023 18:02:19 | Lenaart
Rádo se stalo.
18.07.2023 21:05:11 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?