Dva bílí psíci se potkali,
lehce se očichali,
jeden zvesela,
druhý ostražitě,
jen si čuchni,
zakousnu tě!
JJ, i to je život... Moc hezky napsáno, milá Lenaart :) Měj se kouzelně :)
10.07.2023 17:51:40 | Ondra
Dekuju, ty taky :)
10.07.2023 18:58:26 | Lenaart
Díky :)
10.07.2023 19:14:16 | Ondra
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?