Je muž, ochránce?
Tichou silou bez řečí.
Je muž, hrdinou?
Ruku v ruce s bezpečím.
Je muž, bez citů?
Kdo ho kdy viděl plakat.
Je muž, přítelem?
Životem s ním skákat.
Je muž, zraněný?
Pod nánosem železa.
Je muž, oporou?
Smysl v tobě nalézá.
Je on vztyčným bodem,
Stálicí, člověkem který,
Chrání matky, manželky a dcery.
Ženy jsou dnes mužnější než muži, nebudeme si nic nalhávat. Je to ostuda? Pro muže nebo pro ženy? :-)))
16.06.2023 13:31:06 | Lighter