Neptejse - a už vůbec ne znova
Až bude síla se ptát
Narazíš na odpor slova
Že není ten správný čas
A budeš se muset ptát znova
Lenivče - Odporná to slova
Nebudu, nechci stát je tak
Ignorace není mým autorem
Však dočkám, dočkám toto času
Až s pomstychtivým pocitem vyčkávám - ažpak
Narazíš na odpornou snůšku hnusu
ignorantských slov.
To ticho bolí o to víc, když mlčí; když nemá.
Přečteno 118x
Tipy 4
Poslední tipující: Lesní žínka, Frr
Komentáře (0)