Anotace: „Vše se odráží a reflektuje samo v sobě.“
Podivné postavy v očích lesk proměny
divnější divných jsi, co jsem kdy spatřil
oči dvou slepců, jen hledají prameny
šance je prchnout, tak nač bych se...
bratřil.
Vířící myšlenky, houfují v palici
podobny labutím v západu slunce
duše má usedla na trestnou lavici
tvoji tvář nepoznám i když jsi...
s puncem.
Od prachu na kříži pomůže Joshua
někdy jsem kličkoval, jindy šel rovně
lásku jsi pozřela, nyní jsem z vakua
křičelas, neboj se, dělej pojď...
do mě.
Kde je ta hranice, za kterou nelze jít
druhá už zdánlivě poklidně hoří...
Jen popel z požáru, ze snů jež chtěl jsem žít
sypu si na hlavu a nové "teď " tvořím...
Hmm, někdy až plné uvědomění si samotného samým, dokáže v člověku změnit jeho životní preference i cíle.
19.06.2023 15:55:10 | šerý