Za zdmi

Za zdmi

Za zdmi našich domů
odbývají se neřesti
nadávky shluky hromů
úšklebky i bolesti.

Za zdmi našich domů
dějí se nudné děje
prázdné flašky rumů
kterým se pijan směje.

Za zdmi našich domů
jsou cítit chmurná rána
v zahradě hned u stromu
od vajglu tráva vzplála.

Za zdmi našich domů
je cíit sex a erotika
a taky spousta šumu
a rozeřvaná dítka.

Za zdmi našich domů
pláčou hlavně ženy
a slzy mísí sodu
vždy při uklízení.

Za zdmi našich domů
je slyšet hrozná hudba
a ty máš kousek k tomu
abys souseda udal.

Za zdmi našich domů
plyne svůj vlastní svět
a nepomůže tomu,
že lze tu zcepenět.

Autor Ďábel sám, 20.06.2023
Přečteno 94x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Stanislav32, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel