Nechci
Nechci psát
jak diktuje diktát
o růžích a princeznách.
které mají z draků strach.
Nechci psát o lásce
a o jarním kvítí
o pampeliškách a louce
když slunce svítí..
Nejsem básník
kolem srdce mi někdy zamrzá kra
Jsem jen hledač
co chce přijít na podstatu lidského zla
Přečteno 119x
Tipy 12
Poslední tipující: Nikkolas, Fialový metal, Marťas9, Marten, Sonador, Psavec, zde.neck, Frr, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)