V peřinách
Místo, které každý máme,
když jdeme spát se přikrýváme.
Někdo lehce, někdo víc,
někdy tak, aby z nás nebylo vidět nic.
Schovaní v naší tmě,
jak dospělí, tak od dětství v peřině.
Úkryt pro smutné oči před světem.
I jako skrýš slouží všem dětem.
Po probuzení, hned s námi zase je,
někdo rychle vstane,
jiný se ještě na chvilku přikryje.
Tak vzhůru do nového dne.
Přečteno 125x
Tipy 2
Poslední tipující: Fialový metal, mkinka
Komentáře (0)