kdysi jsem napsal:
Bohu spadla čelist
ale to už dávno
Jeho Syn nevisel
na kříži -
v rumišti
jedné zuhelnatělé vísky
nedaleko od Prahy
hledal ztracenou hračku
dětem
které unesli
na školní výlet
do země
slepeckých zahrad
kde namísto jarní trávy
v mrazu bují
černá ostřice... ST*
22.06.2023 12:04:46 | Frr
Nuže taky jde do dřeně kořenu:* Děkuji za báseň, líbí se mi ,byť je... víme.
22.06.2023 12:24:06 | Dejvis
Velmi dobré téma.
Mně si připomněl jak z Lidové škole umění tam pan učitel náš na výstavu poslal naše obrázky.
A pořád mi nad postelí visí obrázek s oceněním.
Ať žijí stromy malované pro Lidice, co malá holčička plácala na papír.
22.06.2023 10:20:33 | mkinka