Přemýšlím v čem
jsem udělala chyby,
obklopena situací
mnou nikdy nechtěné.
Že za přátelstvím
vlastně stojí láska,
a za láskou touha,
napadá mě poprvé.
Najednou to vidím,
úplně zřetelně,
proč se mi jen pravda,
rozčeřila až teď?
...protože dříve by jsi ji nemohla pochopit
24.06.2023 16:30:05 | jort1
Ve škole života učíme se chybami. Učený z nebe nepadají :-)
23.06.2023 10:06:49 | kozorožka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?