Anotace: Dva nelichotivé limericky o mužích. Prostě to krásnější pohlaví nás občas dovede pěkně zaskočit a překvapit. No, někdy si o to řekneme sami.
Jedna paní z Lanškrouna
měla muže blbouna
to je nadělení
když muž chytrý není
brečí paní z Lanškrouna
Tenhle Franta Zajíček
vážně není mladíček
milenka se hněvá
náročná je děva
bez peněz je Zajíček