ST*
Naděje je krásný pocit ;-))
Ať jsi ... kdo jsi.
(V každém věku ... dáma na šachovnici)
S nádechem iluze ...
Cácorka ... dáma vstoupí do života ...
V krátkém bílém tričku
Rozpustí si vlasy ...
(Tady naděje již skýtá představení.)
Sponkou píchne do klobouku
A zeptá se něžným hlasem:
"Brouku, kde jsi !"
23.06.2023 15:56:56 | Fialový metal
Moc hezké
Ano naděje umírá předposlední potom jako poslední už jen beznadějný případ.
23.06.2023 16:59:35 | zde.neck