Nalívám sklenku, sklenku vína.
Chutná jak život... záběr z kina
Jako když máš všechno.., moc, vina...
Jak když nemáš nic.., smutek, bída...
Jako kdyby pršelo - zima, vztek
Jako ranní slunce - nový svět
Večer jdeš domů - sprcha, sex
Nezáleží na ničem - je to lest
Hořké jak noci beze snů,
kyselé jak vize příštích dnů.
Miluju tu pachuť pocitů,
které přináší když se napiju
A vzpomínek na dny, kdy mi tak hořké nepřišlo.
Pár lidí píše takto podobně. Jednoduchý text s posláním běžného života. Díky za to.
25.06.2023 23:06:45 | Jardas