Pozdní doba půlnoční
už se rozednívá
ze tmy na mě jenom ční
tmavá černá díra.
Možná, že mě sežere
a budu už mít klid
než mě zase nasere
sousedův blahobyt.
Však lačnost naší duše
chce v Egu vítězit
ač pochybnostmi rdoušen
snažím se trochu snít.
Však sny jsou velmi prchlivé
většinou zmizí s ránem
dopady jsou drtivé
musím vystačit s málem.