Staré fotky
Miluji prohlížet staré fotky našich předků,
jak mě to popadne, hned si k ním sednu.
Ruce mé projíždí po starém papíře,
ještě teď je kvalitní, až to je k nevíře.
Tolik let se stěhují z domů do domů,
netrpí na sobě časovou pohromu.
Ten černobílý vzhled je jedinečný,
ustrojených chudých lidí, jak jsou vděční.
Dýchá z nich ten starý klidný čas,
hned bych se vrátila do něj zas.