Anotace: Jak ušetřit peníze, zauvažoval dědeček, který byl vyhlášený koumák a časem se dopracoval k jistému řešení.
Děda ve svém potoku
chová hejno rejnoků.
Lacinou má elektřinu,
prachy strká pod peřinu.
Chudák děda, těšil se jak
topí vnuky v dárkách.
Všechny prachy, houby platný,
má to všechno v markách. :-)
30.06.2023 19:53:02 | IMMANUEL
děda už dávno věděl o volné energii.. jsem za rejnoky.)
27.06.2023 15:41:56 | pipidlouhapuncocha
V okamžiku zkratu, však vypálí mu chatu!
27.06.2023 15:36:02 | Šabrej