Anotace: Je velká škoda, že mnoho lidí nedokáže poznávat, když jsou samotní. Oni by rádi poznali stejné nastavené lidičky, partnery, přátelé, kamarády..., ale prostě mnohdy to neumí ...probudit v sobě i v ostatních.
@
Melodie bytí
Jsi úctyhodná žena
máš velkou moc
charakter i přitažlivost
Rovná, krásná
věřící a přirozená
toužící po pochopení
a lásky poznání.
Velká žena,
s energií
„ dřímajícího draka“ !!!
čekající na probuzení.
Jsi rovný muž,
zasekaný na stydlivosti
a bojící se o oslovení
stále čekající ženy
pro vytvoření lásky.
Nebojte se oslovovat a souznění chápat.
Skvělý letni námět! Patřím sice ke šťastlivcům, kteří dokáží i samotní, ale ze zkušeností vím, že mnoho lidí to tak nemá a zbytečně se ochuzuji.
16.07.2023 21:21:56 | Vivien
Velké díky
také jsem samotář,ale někdy je to až moc, když je člověk od rána do večera bez kontaktu a možného společného zážitku. Tu samotu možná zvládají buddhisti svou meditací a pozit.energií.... Každý si přeje být alespoň chvíli být s někým. A pokud je ten druhý naladěn na stejné vlně, stávají se oba šťastnými.
16.07.2023 21:32:35 | Krahujec