Anotace: ...
Jsi jako kapka deště na skle
stékáš mi slzou po tváři
prosím ještě neodcházej
buď hvězda, která nezáří
poslední růže ve váze.
Jsi jako vločka sněhu v dlani
spadlas mi k nohám nevím proč
držím tě, však nezabráním
splývám, když jsme proudem hnáni
do stejné řeky ...
(znovu vkroč).