Anotace: ...
Velmi dobře si rozmysli než setkáš se se sněhovým vrahem,
Radím ti dobře, on nebude ti dobrým vzorem.
Nejprve si veme tvou rodinu, přátelé a práci,
Rozprodáš svůj majetek, brzy budeš na ulici.
Pak si veme nemilosrdně tvou duši a už budeš mu patřit,
Kvůli němu se pravděpodobně necháš i za mříže zavřít.
Protože uděláš vše, aby sis jeho kouzla štěstí obstaral,
Stane se z tebe lhář, budeš krást, ale já tě před ním varoval.
A pak když s tebou skončí, budeš rád, když tě nechá ještě žít,
Tenhle sněhový vrah, co udělal z tebe feťáka a nemá už co ti vzít.
Jmenuje se Pervitin, tak jeho jméno zní,
Okusiš, zaslepí tě a pak na
vždy uvězní.