Potichu jsem nic neříkám,
všechen smutek v sobě dusím
jako oheň to pálí
Slzy se mi do očí hrnou
jako nekonečný vodopád
Mezi námi se bouřka přehnala,
silná dost byla,
vší silou mnou otřásla
Nikdy jsi pro mě milého slůvka neměla,
pro ránu jsi daleko nešla
Vždycky jsem toužila po Tvém vřelém objetí,
to však stále nepřichází
Naše hádky mě zraňují,
pokaždé je to jedno velké nedorozumění
U Tebe žádné pochopení nenacházím,
pokaždé narazím
Nějakou záminku si najdeš,
abys mi vše, co můžeš,
dříve či později vyčetla
V poslední době Ti nic dobře neudělám,
vše je špatně
Lásku jsi mi nikdy neprojevila,
ani náznakem jsi ji nedala najevo
Ta láska mi od Tebe chybí,
nikdo mi ji nenahradí
Tři kouzelná slůvka Ti nesplynou ze rtů,
tyhle nahlas nevyslovíš: "Mám Tě ráda"