Synovečci
Osud mi dopřál dvojici synovců.
Mladší je sportovec a takřka vědec,
ten starší myšlením poněkud jednodušší.
Že mají strýčka z Vysočiny,
to oba vzdáleně pouze tuší.
Telefon nezvednou, SMS nenapíší,
neozvou se ani sociální síti.
Asi jsem příslušník staré generace
zřejmě jim nemám co nového říci.
Přečteno 134x
Tipy 6
Poslední tipující: Kan, Psavec, Marten, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)