Na živom poli
energický dupot koní
ukážem ti dlaň
na znak, že moje úmysly
nie sú plné zbraní
každá dedina
svoju krčmu má
v neďalekej
pripíjam na úspech
so žandármi
ktorí hľadali ma
v okolí siedmych miest
v ruke krčah vína
a za moju hlavu odmena
lebo myslím inak
preto som, som bandita
v okolí siedmych miest
vonia žatva a teší spev
aj pocestných neznámych
tajomstvá ukryté pod širákom
som vyvrheľ!
lebo myslením porušil som zákon
v okolí siedmych miest
brázdim tisíc ciest
bez označenia
a keď sa niekto spýta- kam?
mierim tam,
kde sa hoja zranenia
Pááááni... vy ste úžasní ľudia. Ďakujem vám všetkým za tipy aj komentáre :)
09.07.2023 22:48:15 | Dávid
Kéž míst, kde hojí se zranění,
stále více přibývá,
ať svět se v lepší promění
a každý v nich rád přebývá...
Ráda Tě zase čtu, Davi... měj krásný den i léto
05.07.2023 21:17:01 | Emily Říhová
No ty si sem přicváláš..po dlouhém čase a zas ..cvalem dál. :)
A ať se TI jen daří Davide, měj se krásně. Pa M.
03.07.2023 08:38:56 | jenommarie