Posel smrti
Tu noc zase přišel Vojta
byl to tak živý sen, že jsem nevěděl, že spím
Měl na tváři podivnou vyrážku, ale
jinak svou bundu , prostě to byl on!
A já mu říkám ,,ty vole ty jsi se vrátil ,
vrátil z mrtvých, jsi první, musíš to říci světu...
Pamatuji, že mi šok a štěstí rozpůlily pomalu
probouzející se srdce...
Jaký to tam je?
Je to to tam krásný, jako růžový les-odpověděl..
Pak jsem se probudil, umyl a vyšel ven
a na nebi byly malé růžové mráčky..
Ten den mi navždy odešla babička...
,,Je to to tam krásný, jako růžový les´´
Přečteno 131x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, Protos1182, Psavec, Frr, mkinka, zde.neck, MatyhoZmaty, Misha
Komentáře (4)
Komentujících (4)