kočka lapila mouchu
za to já měl k večeři
to co včera
a snad i předevčírem
stejné okno skrz které nevyskočím
stejné dveře skrz které ona nepřijde
máš to dobrý
říkáš jí ona kouká
skrz tebe jak skrz okno
ještě teď to ve mně práská dveřma
ještě teď si lížu rány
netknutá miska prázdná přes okraj
je život
jo kočka
z těch tvých očí budu živ
k tomu pět šest jejích piv
a vlastně bůhví kolik
co je daný
to je daný
jsem momentálně nezadaný
kočkoholik