Anotace: Tak na zasmání******
Srpek víčka tíha tlačí
jako níže pérko ptačí,
aby uzřít mohlo v pláči,
že život se mu vlastně páčí.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?