Zvláštní verze vztahu.
Zrzavý chlapeček za sklem
a holka sražená sanitkou
telepaticky spolu komunikují
na jednotce intenzivní péče
Málo času mají
i když všichni svou tvář
v té jejich ,rozveselují
Zrzavý chlapeček
a holka sražená sanitkou
posílají si andílky
do nových životů,
nebo do životů někoho jiného...
Máloco chtějí
budou spolu na orloji
takhle někdy svět duše pojí
i když umírají...
Přečteno 138x
Tipy 11
Poslední tipující: Stanislav32, Kan, kozorožka, Fialový metal, Psavec, šerý, MatyhoZmaty, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)