Svědek z minula
Anotace: Komín zůstal a dívá se v našem městě na jiné věci než dřív.
Zrušený areál známých strojíren
postupně rozebrán a stavebně upraven.
Vyrostly jiné budovy
tovární komín zůstal jen.
Do ovzduší nevypouští
už žádné emise
sleduje z výšky nový supermarket
a možná diví se,
že lidé pod ním neběhají u výrobních pásů.
Neskončil v odstřelu
dočkal se dnešních časů.
Přečteno 106x
Tipy 10
Poslední tipující: Marťas9, kozorožka, Frr, mkinka, Psavec, MatyhoZmaty
Komentáře (5)
Komentujících (5)