Janu Palachovi
Kdy už to pochopíte,
že duše nelze dát do krabičky
a svázat pevnými popruhy
a napsat fragile...a odeslat
jinému zaměstnavateli...
Mám duševní popáleniny a ještě trochu hořím
právě tak jako ty brácho
a jen čekám kdy příjde nový Jan Palach
s promění ty plameny
ve skutečné...
na plátně svého těla.
Přečteno 128x
Tipy 14
Poslední tipující: Lesní žínka, Jan Kacíř, Misha, kozorožka, Frr, Psavec, šerý, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)