Chro-Chro
Lije na mně sprostota
a to bije
duní
až v kostích praská řídkost
je to bolestivé v duši
nepokojů a lstí.
Proč jsi s ním smilnila
s tím ukňouraným sukničkářem
a poté mi plakala
v područí bez ustání
když sem ti byl věrný Honza
to mám za to !
Sbal si pár červivých švestek
ten krucifix
a vypadni východem nikam
nechám si jen tvou křiklavou rtěnku
a tou se klaunovsky pomaluji
CHi-Chi-Chi
Chiméro kozatá
Mééééé.
Dívám se nyní do zrcátka na sebe
a nic tam nevidím
cigáro v hubě
slinty mindy
a další vztah zazdí vztah
toť mé osobní seznamky
kde se kváká
ale kde nic tu nic
to omyly a bludy.
Aspoň
že mám kanárka v kleci
ten zpívá vypelichané melodie
Cháááá
poslouchám
Chro-Chro
a nechápu
proč tu svini v sobě mám
a plodím po bordelech staré báby
ty mi už jsou bezzubě nevhodné
i tak to chutná močůvkou
k omdlení
Chro-Chro
Chááááááá !!!
Přečteno 84x
Tipy 19
Poslední tipující: Jan Kacíř, Stanislav32, Fialový metal, kozorožka, Frr, šerý, Psavec, vrbák, mkinka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (6)