Máme to rozohrané,
nič nie je dopredu stratené
máme to rozohrané
áno máme, a poriadne,
poriadne bolia pády
keď učíš sa lietať
je gýč stavať hrady
keď záleží len na hniezde
kde sa máme radi
Máme to rozohrané
kľudne si pozri karty
hrával som poker s démonmi
a vďaka vašim ranám
som dnes nezlomný
ale cítim, cítim bolesť,
lásku, šťastie
cítim ako rastie
čo vzniklo v hlave...
Máme to rozohrané
nič nie je dopredu stratené
máme to rozohrané
áno máme, a poriadne
naše myslenie
je ovocie, sladké,
jedinečné a dozreté