Noční běsy cpou se mi do hlavy
budím se, přemítám, nemohu spát
myšlenek tok mění se v záplavy
k sobě jsem upřímný nemohu lhát.
Pravda je krutá hubená dáma
co čeká na chvíli svého probuzení
je jako otep, jak suchá sláma
postačí jiskérka k rozhoření.
Nerad ji ale dávám svůj prostor
je totiž ostřejší než-li žiletka
chová se nudně jak nedělní pastor
a pak si odtančí tak jako baletka.
Hodno Ďábla samotného...:)
10.07.2023 18:18:29 | Žluťák