Anotace: Další dva nelichotivé limericky o mužích, ale to je jen básnická nadsázka. Tedy alespoň doufám, že to tak je. Nebo se pletu?
Jedna paní z Jihlavy
vzala si dnes do hlavy
ztrestá svého muže
líná on je kůže
bije vám ho do hlavy
Smutny Franta z Mělníka
zas mu děvče utíká
nemá o něj zájem
neplatí prý nájem
stěhuje se z Mělníka