Anotace: „Vzhledem k pravdě: Jak nahoře, tak dole, jsou pády de facto vzlety.“
Jsem potápěčem v žhnoucí lávě
kde hledám vášně, proti stresu
prý jenom Tvoje, žhnou na Jávě
a taky září z Celebesu.
Dobře to znáte, na Sumatře
nazí nahým kryjí záda
že v mém hotelu, v sedmém patře
je slyšet randál, hluk jak z hádek?
Děláme si, co máš ráda
jsme po obědě z lysohlávek.
Kdo má lis, má koncentráty
ze zbylých sušin, sušenky
kolem každé farmy dráty
neb kradou zde i stařenky.
Potom z lůna matky Země
mě Ayahuasca naplní
na chvíli zvíře žilo ve mně
přimhouřím oči,
cítím jemně, že …
skáču a ... letím...
L e t í m ...
Stále ještě ...
Jenom, že už není za čím!
Otočím to, však došla šťáva?!
Tlačit nejde – blbá zpráva,
a jéje
to zas bude zítra řečí
" Hoteliér spadl z nebe"
jako anděl zpitý z kůru
říct víc nesmím…
pro cenzuru