Múzy šly spát
Anotace: Letní k odpočinku
Múzy šly spát, vzaly si volno
ve druhém týdnu července.
Musíme jim ho přát
vždyť k odpočinku
měly dávno skryté tendence.
Nápady zamkly do truhlice
v tajné tvůrčí dílně.
A jejich mluvčí tiskový?
Strohý byl a na dotazy
reagoval málo sdílně.
Nechme je v klidu
a nesnažme se rušit ani budit.
Samy se jednoho dne jistě vrátí
s náměty co neurazí
a čtenáře nezačnou prý nudit
Přečteno 182x
Tipy 19
Poslední tipující: Alala, Tritvaetna, Edina Elwes, Koala, Veru, Marten, Kubíno, šerý, Psavec, kozorožka, ...
Komentáře (14)
Komentujících (8)