Moje zpověď
Anotace: I tak to může být.
Já mnoho dívek kdysi měl,
však lásku jenom jednu
Čím více užívat si chtěl,
tím víc jsem klesal ke dnu
To vám byl život veselý,
kdy cítil jsem se králem
A dívky, co mě nechtěly,
jsem jiným dával darem
Pak jednou, čistě náhodou,
jsem potkal krásnou vílu
Den prozářený pohodou
hned zlomil moji sílu
Ten pohled očí pomněnek,
mě navždy k zemi srazil
Já zřekl se všech milenek,
jen abych jí neztratil
Teď žiju s dívkou líbeznou,
tou mojí něžnou vílou
S modroočkou jedinou,
co nazývám svou milou
Přečteno 794x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (4)
Komentujících (4)