Tahle slečna, to je krása,
já ten půvab ocenil,
samota mi srdce drásá,
tak se brzy oženil.
Chyba se tu jistě stala,
nevaří a nepere,
jen bary by vymetala,
to mi rozum nebere.
Kamarádi se mi smějí,
že jsem pěkně naletěl
konzervu když já si hřeji,
hned bych z kůže vyletěl.
I ona se má jistě skvěle
nemá důvod nadávat,
konzervu jí každý hřeje
a starej prý nemá hlad:)
24.07.2023 22:48:07 | Žluťák
Snad to pane nevyznělo špatně, víš, že mám rád tenhle styl sebemrskání a tvúj originální humor...!:)
24.07.2023 23:49:45 | Žluťák