Žalostná touha po finanční svobodě
táhne mě na dno skutečnosti,
že nejsem vůbec v pohodě
a že mě trápí i maličkosti.
Myšlenky o svém propadáku
táhnou mě stále níž a níž
sny se mi ztratily z bílých mraků
cítím jen pozemskou tíž.
Co bude zítra nikdo neví
chtěl bych se ovšem nadechnout
nečumět pořád jen na slevy
a při cenách v Pařížský nevrhnout.