Často mi říkáváš,
že štěstí na zemi s penězi
a prestiží moc nesouvisí
Jen láska dítěte oči suché nenechá,
v nich se všechno odehrává
Na prvním místě žiješ,
vždy pro své drahé,
častokrát si plakat nedovolíš
Věrná snu o krásné rodině jsi zůstala,
to se Ti snad vyplnilo
I když občas pláčeš, stejně to znamená,
že na Tebe myslíme, se strachem Tebe neztratit
Jen matka miluje jako matka,
celým srdcem, duší celou,
nekonečně a věrně
Přemýšlím, co bych Ti dala,
Ty mi řekneš, že jen toto přání máš:
,,Běž dál, žji štastně svým životem,
když se Ti po domově bude stýskat,
tak za mnou domu přijď!"