Na koni jede mrtvý osel čumím jak vůl, no to mě poser v dáli se šíří morová rána divná teď budou asi má rána po noční zlobě tvého objetí sbíráš teď v košíku slzy dojetí nemohu víc už ti napsat tak se tu měj a nasrat.
Závěr mě pobavil a připomněl mi vtip. Vypráví muž kamarádovi: Nasrala mě, tak jsem odešel. Slyším ránu, tak se vracím. Víš co? Bouchla šampaňský, ta mrcha :-)