Slova (poprvé)
mezi prsty protékají
od srdce, až dech se tají
jako když prší na horké dlaně
vyslov je a nedosáhneš na ně
kapky deště, co si spolu hrají
na vzduchu však vysychají
Slova (podruhé)
mezi prsty protékají
od srdce, až dech se tají
jako když prší na horké dlaně
vyslov je a nedosáhneš na ně
kapky deště, co si spolu hrají
život a vláhu rozdávají