krev stéká na podlahu,
porušil jsem další přísahu,
myšlenky zmatené jako feťák na dojezdu,
kolik se již na mě vyplýtvalo výjezdu,
přemlouvám sám sebe o tom, ze jsem zdráv,
lidé potřebuji Tvoji podporu,
ah, kdy vzdal jsem se svých práv?
utopit své, i Tvé problemy v alkoholu,
s klidem v očích se na Tebe pak smát,
leč mě nebaví zde pro Tebe vždy stát,
jaké myšlenky bys měla, kdybych řekl, že mě to nebaví?
měla bys pocit viny, kdybych zmínil i své zdraví?
I'm only human after all