Vřev v-lev
Rtové syrečky
polibků
krvácejí do kánalu splašek
mokvá to i kvasí
potkani na tom přežraní jsou
až do mozku morů
se hostí královsky v příšeří.
Ano
hleď
sněť
to pouhá domýšlivost
že jsme mamželský páreček
toho podzimu
za vichru řinčení
jen ty plané listy padaj bledě
víra v sebe hloub však doznívá.
Cos to ztloukla v hádce zhoub
nač vytrvat mrcho
promiskuit
kladivem Davida
román přec rozbíjím zhrzeně
ty zhusta flusáš inkoust bouří
v černé rakvi konci je
to úleva zkažených srdcí
zbytky toho marný čas odsaje.
Počkám si na rohu uličky
na mou vadnou kvočnu
vřev v-lev
kdyby tam nedošla
tak si narvu brkoslava
v kuchyni do přezrálého melounu
a zasním se v prdeli tmy
tam je ale bahna vřed
svědomí vědomím
se neošálí
ani v té šále na krku uzlů
prašivé tváře
narkomanské.
Přečteno 107x
Tipy 13
Poslední tipující: kozorožka, Ophelia81, šerý, Psavec, Fialový metal, narra peregrini, mkinka
Komentáře (8)
Komentujících (5)